Barn =P

Jonas och Totos lilla snoris är äntligen här =)

GULLLLLLI

Lite namnförslag tack!?!? =) hihi


god o glad kexchoklad

Halloj!

Visste ni att man kan designa sin egna bikini på Nelly.se? Mina vänner gör det, så testa på ;) ni kan vinna fin fina priser :) ,


Snart åker vi till Sääälen :D
 nu på torsdag drar vi ett gäng grabbar upp till sälen för glida i skidbacken. hoppas på att de kommer blii naajs! :D de är ju inte varje dag man åker skidor haha! :P

FÖRRA ÅRET JAG ÅKTE! ;)



Veckans säkra fotbolls tip!

Manchester United borta mot Bayern (Tyskarna klarar inte av det , har bara tur att dem kom vidare)
Arsenal hemma mot Barcelona ( Arsenal's lagspel är bättre än barcelonas, plus att Bentner är hetar än zlatan!
Liverpool borta mot benfica ( Torres är Glödhet )
Höj oddsen med ett x på Atlectico Madrid om man känner för det! ;) lite half skräll (hett möte Kung Kun Aûgero)

satsar du på engelska lagen så kan du vinna en större summa pengar , Betway har bäst odds just nu!


ajaaa adios / Torres




Söndag

Gårdagens utgång blev kanoners!! riktigt roligt gäng man gick ut med, lite av en mix kan man säga :D, de blev då "Sara's" smultronställe The Bridge . Tyvärr kom jag och Söder inte in gratis så det innebär att vi inte har nått vårt mål med bloggen riktigt än men vi är på god väg :D , Måste bara påpeka att Mamma Mia (söders mor) körde hem mig och kalle från klubben är det inte V.I.P på den TACK MIA :D, lite filmer/bilder kommer upp senare i veckan .

Kalle mötte upp mig efter jobbet, vi drog på bio och såg Farsan Torkel Pettersons nya rulle, helt okej man fick ett gott skratt iaf :) , så nu blir det kolla på UFC med Kabel(kalle) eftersom jag  missade/somnade igår natt när de gick,  så från mig till er alla godnatt ! :D / Torkel


PARtY =)=)=)=)

NU jävlar smäller det =) just nu är det förfest på paternostervägen =)
vi har precis kört lite ölspel och alla börjar bli smådragna =) Det är lite gott och blandat av folk här, vi har allt från smålands skogar, sveriges baksida gbg och lite folk från uppsala =) just nu pratar vi vart vi ska ut, så vi får se vart det lider =P 

hoppas ni alla får en kalaskväll=)

Kommentar från söders syster:
 nu smäller det!!!

dfgdg

Nu har vi varit dåliga på att blogga på ett tag

Hej hej hallå =)

Det har tyvärr varit mycket den senaste tiden för oss två, så vi har inte hunnit blogga någon av oss.

Det har varit en rätt seg vecka efter söndagens drickande, men det var det värt =) Annars har vi inte gjort så mycket mer spännande saker under själva veckan nu.
Vi skulle gärna vilja få in lite förslag på vadslagningar vi kan ha mellan oss nu eller något annat roligt uppdrag till oss =)

På G nu har vi än vännerlista vi ska göra så alla får reda på hur våra närmaste vänner är. Det kommer komma upp fakta, bilder och lite intervjuer lite här och där med personerna =) Själva listan har inget med popularitet från oss att göra eller något, så dem kommer presenteras en och en under närmaste tiden lite då och då. Är det något som känner att dem absolut inte vill vara med då det kan läcka ut farlig fakta får ni säga de under det här inlägget ;P

grabbarna
Haha några av grabbarna, vi gav detta som en tavla till Kalle i present för några år sen =)

Dagens sexskämt:
Vad är det för likhet mellan Bingolotto och att runka?
-Plötsligt sitter man där med tre miljoner i handen.  


SM GULD

SM GULD SM GULD SM GULD !!!!  Tack bajen och tack grabbar för tredje gången på Studenternas IP !!!
mycket fylla mkt kul slitet idag men värt varenda öre! /tot

Hejsan Svenjsan Hammarby fejsan (kommentar från en fyllegubbe på vägen hem) / Söder

kommer bilder senare :)






Äntligen!!!!

SM-Final i bandy idag!!!!!! Klockan ringde 08.00 och 08.15 var första ölen öppnad =) FY faaaaaaaaaan vad nice det kommer bli idag!!!!
In i Dimman =)

vi hörs ikväll =)


VAXNING =)

Nu har vi varit lite slöa i två dagar och ber så hemskt mycket om ursäkt för de. Men idag kommer det ni alla har väntat på (trumslag)............... Torres har vaxat sig!!!
Detta blev av efter en vadslagning på pro där jag Jonas Söderström rent ut sagt käkade upp honom. 
Torkel kom till hammarbyhöjden vid 8 tiden efter jobbet men ny köpt Veet, nu var det dags =)
Vi gjorde lite mysigt på golvet för honom med en matta och en kudde, sen satte vi igång och börja läsa hur de skulle gå till. Efter lite tvekande från Totos sida så åkte tröjan tillslut av och det var dags för vaxning =)
När vi hade dragit några Veet plåster från bröstet på honom började han få någon slags utslagsreaktion och det såg ut som man hade dragit brännässlor mot bröstet på honom. Fy fan vad jag skrattade under tiden när Torkel bara led. När vi ansåg oss klara med honom så började vi skojbråka om jag skulle våga vaxa insidan av skinkorna, och självklart gjorde jag det. Det lilla hår jag har på rumpan skulle bort, och fy faaaaan vad ont de gjorde. Men nu har man en rumpa len som en barnrumpa =P  Toto rykte bort plåstret om ni vill veta ;P

lite klipp från vaxningen http://www.youtube.com/watch?v=TBOJxkdEvNI vissa filmer var för personliga, om ni vill se dem får ni ta er hit! 

Vilken raggarstring =P (borta nu)





NU ÄR DET INTE LÅNGT KVAR TILL SM FINALEN I UPPSALA!!!!!  KÄMPA HAMMARBY!

och till dig Blondinbella va lågt av dig att du inte hörde av dig :/ trode vi skulle göra affärer! 

aja suuuussaaa söt!!!!
  


Smärta!

idag upplevde jag världes smärta då vaxnigen gjordes FYFAN säger jag bara , blir inte mer bloggande idag för det, men imorn kommer  bilder/filmer om vaxningen så adjöken så länge!



Måste bara tilläga att det var roligt och ha dig hemma och välbehållen igen från Chile Cristiano och skönt att jobba me gänget igen! :D







Söndag!

Idag gick vi upp 09.45 för att göra dagens sysslor. Torkel drog till jobbet och jag och Stefan skulle iväg och sparka boll. Vi krossade på fotbollen ;) Toto säger att han har haft fullt upp på jobbet idag, men han små ler lite nu när han berättar att Sofia den fina var och hälsade på idag =P 
Efter fotbollen var det Stefans tur att dra till jobbet och jag fick roa mig själv ett tag, innan tills jag drog in till Totos jobb. När han slutade drog vi och tittade på bio, som blev Shutter Island. Mycket bra film enligt oss.

Kort recension från www.expressen.se
Shutter Island är namnet på en karg, ogästvänlig ö vars invånare består av dömda mentalsjuka patienter, deras läkare och väktare.
Dit kommer 1954 polisen Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) med sin kollega Chuck Aule (Mark Ruffalo) för att reda ut ett mystiskt försvinnande. Under dramatiska former börjar Teddy ana att något inte står rätt till på ön. Vem kan han egentligen lita på? Och kommer han någonsin kunna ta sig därifrån?
 

Av Jonas och Jonte får den 4 starka och stora J av 5 möjliga.


Egentligen skulle vi ha vaxat Torkelito nu, men vi orkar helt enkelt idag så de får nog vänta tills imorgon eller på tisdag.

Hoppas eran helg har varit grym =)


 Nu längtar vi till nästa söndag då bajen spelar SM-final i bandy!

PUSSAR =)
  


Golv läggning av svensk-polackerna Henke och Vassen

Tjaba tjena alla glada läsare =)

Lördag kväll nu och vi sitter spiknyktra här och ska blogga lite. Igår var han som bloggade inte så nykter som ni kanske förstod när ni läste de inlägget. Men han verkar jobba med två toppen tjejer i alla fall =P 

Dagens  inlägg hanldar om Stefans nylagda golv, kanske inte låter så jätte roligt, MEN det blir en läsning ni sent kommer glömma.

Stefan har haft ett gammal plastmatta i sitt rum och har vela lagt om sitt golv ett tag nu till trägolv. Eftersom han nog är världens lataste och lite smått ohändig så var han uppe med den feta plånboken och viftade för att någon annan skulle lockas till att göra de. 
Först lockade han Söder och Kalleballe till att göra det mot en middag på restaurang med mat och en flaska vin. Efter de gått några veckor och golvet inte var uppbrutet från förpackningen så fick de sparken och två nya fick jobbet.

Det var nu Henrik och Patrik som fick chansen att lägga det nya golvet. Betalningen till de nya svensk-polackerna var att stefan köpte två plattor öl till dem som de fick i förskott under kvällen. Det var en fredag de kom hit och skulle påbörja sitt jobb. När de kom så började de med att knäcka upp varsin bärs, dra på sig blåkläderna och läsa igenom instruktionerna. Och innan de tog tag i att öppna upp kartongen med golvet i hade de hunnit sänka varsin bärs till.
Golvläggningen gick bra till en början tills Jonas (SnickarKungen) kom hem och påpekade att man tar bort socklarna runt om golvet innan man lägger ett nytt, men de ryckte på axlarna och knega på.
Under kvällen blev de bara rundare och rundare under fötterna och la ut fyra rader av golvet, sen fick de vara bra. Deras två plattor var nästan slut efter denna kväll kan vi poängtera.

Dagen efter kom de inte som lovat, och de tog ett tag innan man fick se dem igen (kanske för betalningen redan var slut).  När de kom tillbaka hade golvet glidit isär, så dem fick ta bort golvet som var lagt och börja om. Detta hände några gånger och polackerna började gnälla om att det var fel på golvet. Men när ca 5 veckor gått var golvet klart, men tyvärr med lite anmärkningar. De hade som sagt inte tagit bort socklarna, de fattas ungfär 9 cm mot den avslutande väggen, glipor lite här och där i golvet, aluminiumtrösken från hallen in till Stefans rum satt de inte tillbaka och allt som de tagit ut från rummet stod kvar i vardagsrummet. 
Enligt mig o toto får de ett G + men inte mycket mer =P

Vi har lyckats fått tag i svensk-polackerna för en kort intervju:
Vassen:

- Har du någon yrkeserfarenhet?
-
JA, ja lite aktiv då och då
-Vad tar ni i timmen?
-Öl per bygge , vi uppskatar tiden sen tar vi betalt i öl. Ett kök t.ex. 3 till 4 plattor öl.
-Jobbar ni svart?
-Ja endast!
-Anser ni att ni har gjort ett bra jobb?
-ALLTID, är det problem är de fel på kunden
-Vad tar det att göra ett golv på 20kvm?
- De bror på hur full man är, vad de är för golv, och hur rummet ser ut. Är det ett ikea golv tar de dubbel så lång tid.
-Vad kan förbättras till nästa gång?
-Ehhh ehhh vänta -HENKE vad kan vi förbättra till nästa gång? Effektiviteten
-Vem anser du bäst av er två?
Jag, son av en snickare de sitter i generna
-Var ni alkohol påverkade under arbetet?
- Ja ganska mycket, nästan för mycket
-Vad önskar du dig mest av allt nu?
-Att de går bra för er blogg (sen babbla han något om djurgårn)

HENKE:
 - Har du någon yrkeserfarenhet?
- Ja (ölrap) , ja snickare i metall
- Vad tar ni i timmen?
-
bror på vad de är för jobb, Blow 150 kr
- Jobbar ni svart?
- Till vis del
- Anser ni att ni har gjort ett bra jobb?
- Haha ja de är väl klart
- Vad tar det att göra ett golv på 20kvm?
- Ingen aning brukar inte lägga golv
- Vad kan förbättras till nästa gång?
-  Effektiviteten
- Vem anser du bäst av er två?
- Inte vassen iaf eller joo de är vassen han är son till en snickare
- Var ni alkohol påverkade under arbetet? 
-
Inte hela tiden
- Vad önskar du dig mest av allt nu?
- En känguru
Något du vill tillägga?
- Söder är skit sexig


Här kommer lite bilder och video från golvsättningen 


Hoppas inte Martin Timmel ser dessa bilder och kontaktar Fuskbyggarna.
och hära har ni länken till videon http://www.youtube.com/user/jontetorres#p/a/u/0/Lx3ZyJKQcqg
men nu är det sov dags gott folk så sussa söt

  


tjaaa alla våra sköna söta snygga läsare!!!!!!

idag kommer de inte bli så mkt bloggamde men imorn händer de fin fina saker i bloggen :D:D:D



vill bara säga att dem två snyggaste sötaste skönaste brudarna från Intersport är tillbaka i butiken som ett team, Sandra den jävel har vart i ASIEN i ett halvår o stekt den jäveln men när dem är tillbaka kan man inte ha roligare och önska sig till jobbet igen  :D:D , så Sandra och Sofie Sundman skööönnnntt att ha er tillbaka och hoppas ni följer bloggen pyssar o kramar :D:D., , , 

för min del blir de lite lätt drickade de är  ju  FREDAG :D och Söder ja älskar dig så vi ses imorn in för de tuffa sakerna imorgon !!!!!! pussss o kraammmm alllaaaa !!!!!!!





 

TACK!!!

Vi vill börja med att tacka Emelie för ett fint inlägg om våran blogg i hennes egna blogg http://mellemus.blogg.se/2010/march/and-next-time.html. Emelie är Stefans milf syster som har en unge som heter Lukas lite över året.
Vill ni ha möjligheten att flörta lite med henne kan ni få kontakt med henne på Burger King vid Casino Cosmopol på kvällarna. Och har ni något dagisjobb som ni vet om är det bara höra av er till henne. Ett stort tack och en puss till Emelie.

Vi vill också tacka alla som läser våran blogg =) Just nu har vi ett nytt rekord på 53 stycken som varit inne och läst och dagen är inte slut än. Detta kan sluta med världsrekord =)

Just nu håller våran fotograf på för fullt för att få fram bra bilder på golvet inne i stefans rum. Bilder och lite kommentarer från golvläggningen kommer komma ut på bloggen imorgon. Annars har vi inte så mycket mer att säga idag.




Dagens Fräckis:

Jag, herr Penis, begär löneförhöjning av följande skäl:
* Jag utför kroppsarbete.
* Jag arbetar på stora djup.
* Jag störtar - med huvudet först - in i mitt arbete.
* Jag har aldrig ledigt på helger.
* Jag arbetar i en fuktig omgivning.
* Jag får inte betalt för övertid.
* Min arbetsplats är mörk och har dålig ventilation.
* Jag arbetar i höga temperaturer.
* Mitt arbete utsätter mig för höga smittorisker.


Käre herr Penis!
Efter noggrant övervägande av er begäran har förvaltningen kommit till slutsatsen att avslå densamma av följande grunder:
* Ni arbetar inte 8 timmar i ett sträck
* Ni somnar redan efter kortvarigt arbete.
* Ni följer inte alltid ledningens anvisningar.
* Ni arbetar inte alltid på er -av ledningen- anvisade plats, utan uppehåller er oftast på andra platser.
* Ni tar inget eget initiativ, utan måste sättas under press och bli vänligt behandlad innan ni överhuvudtaget börjar arbeta.
* Er arbetsplats är tämligen smutsig när ni lämnar den.
* Ni följer inte alltid säkerhetsföreskrifterna, t ex användandet av skyddskläder.
* Ni går i pension långt före 65.
* Ni tar aldrig några dubbelskift.
* Ni lämnar ibland er anvisade plats utan att ha slutfört ert arbete.
* Och som om det inte vore nog: Vi har ständigt sett er lämna arbetsplatsen bärandes två säckar med misstänkt utseende.

TACK OCH HEJ LEVERPASTEJ

Go Kväll!

Tyvärr stämmer lite av de söder hade skrivit om mig, jag spydde, jag decka och ja glömde en liten del av kvällen. MEN den var jävligt skön annars!  Började med att Max och Porre mötte mig utanför mitt jobb, vi hade inga planer på vad som skulle ske mer än att vi tänkte ta en afterwork bira på söder,  vi började på ett ställe som hette Little persien och tog en saftig stänkare, och sedan begav oss till Indira där vi blev kvar ett tag. Thomas och Henke kom in och joinade oss innan vi gick några meter till nästa söderhak Bonden, där blev de röj me dans o drinkar o allt möjligt. Grymt minihak!! :)  Sen drog vi till Snaps och där slocknar ljuset för mig, i nästa ögonblick vaknar jag upp av att min goa vän söder väcker mig och då var jag redan sen till jobbet :( inte bra!!!!  men en sak kan ja lova er att köra en södermalm runda, det är ett måste......


Nu är FINALEN spikad och plåtarna är BOKADE!Efter en fin 7-2 seger med 6-0 i första halvlek går det inte att förlora denna final  !!!!!


Till helgen är jag tyvärr tvungen att vaxa bröstet pga ja har förlorat ett vad, men vi hörs av på bloggen innan det :)

Kommande på bloggen iveckan

Lite bild visning av polack snickrarna Henke o Vassens golvläggning
Del två av vem är Torkel
Lite från vaxningen
och lite mer smått o gott !

tjingeling!!


Torkels Fredag =P

Tjaba tjena allihop =)

Som sagt var Torkel ute i fredags, det började med en afterwork öl för honom och slutade men en full jävel som kom till hammarbyhöjden.
Efter ha pratat lite med toto på kvällen beslöt jag "Jonas" mig för att bli hemma, men blev inte själv...... ;) En vän med namnet Rami kom förbi, så vi hade en mysig fredag kväll tillsammans =) Grrrrrrrr.
Vid 02.00 ringer en full Torres mig från Gullmarsplan och säger att han kommer och sover här (måste nog börja ta hyra snart av honom). Snäll som man är säger man att de e oki om det inte blir försent, för skulle precis hoppa ner i sängen och få min skönhetssömn.
Vid 03.00 ringer han och står med en taxi utanför porten och inga pengar att kunna betala den men, så fick springa ut med pengar i bara kalsingar till honom. Det ända han säger då är att han fick värsta kanon priset av taxichauffören. Vi kom fram dagen efter att han nog åkt från gullmars för en hundring, haha värsta kalaspriset till hammarby =P 
Jag går och lägger mig direkt, men hör hur han vill sova bredvid Rami (i stefans rum) som vägrar ha en fullis Toto i sängen. Så slutar med att han går in på toan och ramlar eller något och lyckas välta allt som finns där inne, men ingen vet hur =P Tillslut går han och lägger sig på soffan.

Dagen efter har han såklart minnesluckor och glömt allt från stunden då han lämnade sina vänner på söderstället Snaps
Fast vi har lite nyheter från folk som träffat honom =) Han somnade in på tunnelbanan till gullmars, då han plötsligt vaknar upp och lägger en pizza på golvet framför honom. Personer runt omkring honom springer iväg av fasa =P Väl på Gullmarsstationen går han med en vän och säger att han ska med till skarpnäck och börjar gå mot bussarna, då han plötsligt vänder sig och säger hej då och går ifrån dem. Personen lätt Torkel vandra sin väg =P 

De var lite om totos fredag =) 

Två tisdags fräckisar:
Älskling, skall vi ha sex? - Nej, jag har huvudvärk. - Är det ditt slutgiltiga svar? - Mmmm. - Är du helt säker? - Ja! - Ingen tvekan? - Nej!!! Bengt tittar länge på henne. - Då vill jag utnyttja min livlina och ringa en vän ..


Vilka fyra ord hatar en man att höra när han älskar?
- Älskling!!,,, jag är hemma nu!!

Puss påer =)     

Vem är Jonathan Torres? Av: Jonas Söderström

Först vill ja tacka Toto för hans beskrivning hur min morgon ser ut, nästan inget rätt alls. Du vet att jag alltid fixar mina mackor och resten av prylarna dagen innan för att kunna sova 10 min extra på morgonen. Men du hade helt rätt med att jag går upp tidigt ;)
Och FAAAAAAN, har verkligen haft en skit vecka på pro, men men nästa gång är det stolpe in. Och för att locka lite läsare så kan jag avslöja att jag vann bland de viktigaste pro matcherna den här veckan. Torkelito ska gå till någon affär och köpa köpa vax, för han ska nämligen vaxa en del av kroppen. Självklart kommer bilder på detta komma upp ;) Så det är bara att läsa vidare =)      

Del 1.
Men nu!!! Vem är egentligen vår underbara lilla Torkel?

Vår så kallade Fat and Fast, runt 160 cm lång och blixtsnabb på korta sträckor än gång i tiden. Idag satsar Toto på längre sträckor och har faktiskt varit ute och sprungit några rundor på morgonkvisten. Starkt jobbat gubben =). Den killen kommer inte behöva bada i vassen den här sommaren ;)
Idag har han tagit en litet paus från träningen och tar sig en (blir nog några) välförtjänt öl och ni som känner honom vet att en kväll när han får i sig öl kan sluta rent ut sagt Hur fan som helst! 
Ett problem Torres har är att han alltid har minnesluckor från kvällen innan, och ibland kommer han inte ihåg ett skit av vad som hänt. Hur kan detta komma sig? Vill han bara ha våran uppmärksam eller börjar det bli lite alkisvarning =P Neee då skämt åsido så är han en klockren kille att gå ut och partaja =) Och en bra wingman ;)

Del 2.
Kommer under veckan med lite mysiga och roliga händelser med Torkel på fyllan ;P 


 

  

Visst e vi söta =)

Visst är vi söta=) På planet ner till Manchester!

Jag är som en räntefond....blir lite snyggare år för år / Jonas Söderström


vi är bara för dåliga!


Vi är lite dåliga med att blogga varje dag tyvärr, men eftersom vi är väligt nya på de här hoppas ja som sagt att de ska lätta på fötterna snart! Vi ska försöka komma överäns om hur, vem och när vi ska blogga !!!! Men iaf ..

som snickare går man ju upp väldigt tidigt på ¨morgonen o börjar göra sig i ordning, först med att bre 2 mackor, ta ett glas juice. Sedan börjar man packa ihop allt man ska ha med sig, man är ju inte hemma på dem närmaste 10-12 timmarna ,(de ska jobbas de ska tränas de ska handlas) sen när man väl kommer hem ska de lagas mat till "Stefan" och till söder. Till maten blir de sitta framför tv och äta. Plötsligt innan man vet så är klockan redan 23:00, då inser man "JUST DE JA HAR EN BLOGG" , då blir de stressigt man  undrar VA FAN SKA JA SKRIVA OM IDAG?  så  nu sitter jag hära och skriver några rader som bara kom upp , 
Stefan och Söder spelade pro (världens bästa fotbollsspel)  lite tidigare idag om vem som skulle diska 25 st tallrikar 40st bestick och 50 glas ? och gissa vem som förlorade då??? JO SÖDER!! lite för dålig helt enkel. Inge vidare bra statestik från hans sida 10 insläppta mål på en match mot mig igår, 9 idag mot stefan eller va säge ni ? :) . . . .föresten förstår jag inte hur han kan gå med på sånna vad när han inte håller samma nivå ?!






Stefan baby moongay benny beni beniloo benitifi  u name it Ekebrink ?
Jo vem är han stefan?
S
tefan är han som ibland kommer få gäst blogga hos oss eftersom de är hans lägenhet de bloggas ifrån :P de e här i hammarbyhöjden han bor tillsammans med Söder. Sedan någon dag i November. Om ja minns rätt har dem två  fillurerna bott med varandra ,

 Stefan är en jävligt duktig spelare inom fotbollen, uppfostrad i Spåret iinnan han sa upp sig dära för dryga veckan sen pga av för mycket jobb helt enkelt och ingen fritid. Ett rad ur en artikel som kom upp när man goggla Stefan 

"Kjell Irestam ser en god chans för sitt lag att gå vidare till nästa kval. "spåret" är en tung lagmaskin där en reslig backlinje med tur och skicklighet red ut farligheterna. Stefan ekebrink, snabb, skicklig med bollen och säker passningslevrantör från högerkanten inponerade före paus."


Stefan kan du träffa på Stockholms mest besökta butik "7elven" där alla fyllosar, alla party människor, dem som  jobbar på gatan kommer till honom och handlar , hos honom får du en bra service :p 


Vill bara tilläga nu  att ja orkar itne skriva mera men inom en snar framtid blir de roligare att följa bloggen så förvänta er MER mer O MER !!! :D:D   /// Torkel  



tilläga första bilden till bloggen då som går tilll söder och en liten del av hans disk som ska diskas!!!

Söder's disk :)





VILL TACKA FÖR ER SOM HAR LAKT EN LITEN KOMMENTAR FORSÄTT MED DE SÅ SKA VI LYCKAS MED HINNA MED ERA ÖNSKEMÅL TACK SUSSA SÖT!!!

Efter mycket tjat har vi äntligen lyckas!

Tekniska problem uppstod igår med skapelsen av den nya bloggen, så vi ber om ursäkt men nu är den här :D .


Pojkar och flickor, morsor och farsor, när och kära, nu har äntligen gudsgåvor till denna planet börjat att blogga.



Det här med bloggande är helt nytt för oss så ge oss lite andrum så är vi snart uppe nafsar på blondinbella och kenza's ljumskar (eller vi menar nivå) = ) . Detta inlägg kommer vi att tillägna till att skriva lite om oss själva till en början. Vi är två ungkarlar uppväxta i den finare förorten Skarpnäck som ligger söder om Stockholm. 
Vårt mål med denna blogg är att ta ett steg ut bland kändisbloggarna och komma in på The Bridge gratis :D
Ni får gärna kommentar med tips om vad vi kan testa/skriva/göra på våran blogg. Det kan vara allt från tävlingar mellan oss, till att våga prova på de saker ni aldrig skulle ha vågat ;)

Personlig Info:
Jonas intervjuar Toto!

Namn:
Jonte Torres
Aka: Torkel, Toto, Fat and fast, Torkelito och många fler(Kärt barn har många namn)
Ålder: 870912 - Jungfru ;)
Boende: Deltid hos Söder o Stefan, annars är mitt vanliga place i Skogås.
Jobb: Butikspersonal på en sportbutik på söder :)
Civilstatus: Lever ungkarls livet förtillfälligt

9 SNABBA--->
Dina starka sidor:
Riktigt trevlig person med bra humor :) 
Dina svaga sidor: Temprament problem men inte allt för ofta
Första du spanar in på hos en tjej? ojj hmmmmm mer än bara utseendet
Hur blir du på fyllan (tror du): hahaha ja vet itne faktis haha har alltid rätt när det gäller vissa saker :)
Har du någon gång kissat i mer än 1minut?  eh? jaaa!!!
Vad tror du att du gör om tio år? Startat eget företag i sverige...
Tre saker du skulle ta med dig till en öde ö? gittar,öl och Kate från Lost :D
Något du ångrar som du kan dela med dig om? Vm finalen 06 Italien - Frankike , Vakna upp dagen efter med kalsonger och tjocktröja utanför en port istan ..
3 positiva saker om mig: Pålitlig person med skön inställning till livet :)


 

Torkel intervjuar Söder!
Namn:
Jonas Söderström
Aka: Söder, SöderDinho, Dinho (Limmet under en viss period)
Ålder: 880504
Boende: Delar lägenhet i Hammarbyhöjden med stefano
Jobb: Jobbar som snickare just nu.
Civilstatus: Singel, men söker efter den rätta.
9 SNABBA--->
Vad svarar du på om någon frågar, vad älskar du?
Att leva livet
Jessica biel eller Eva mendez? Eva Mendez, solklar!
Vem skulle du ta med dig till öde ö? Svårt att svara på såhär direkt, men Emma Andersson skulla vara mysigt att lära känna och hon vet hur man överlever på en öde ö ;) 
Vad tror du andra ser hos dig, Snygg sexig söt? Man är ju en gott och blandat av de där, men snygg ;)
Om du fick slå någon vem skulle de vara? Dum fårga, så skulle nog välja dig
Framtidsplanen? Ska bli Sveriges mest kända bloggare =) 
Ångrar DU något du har gjort? Ja mycket, mer än så blir inte svaret.
Vad lyssnar du på mer än Taylor Swift? Nickelback går mycket på Spotify nu.
3 positiva saker om mig: Rolig prick som sätter färg på livet. En fylla med och vad som helst kan hända!


Det här får räcka som vårat första inlägg. Nu är det dags att hoppa ner i sängen.
Puss o kram vi syns på stan // Jonas o Torkel

Bloggen blir fläässhigare senare!!! :D


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0